homehomeservicesmdm-projectenklant-projectenklantennieuwspers francaisenglish
mdmedia services


Wij willen trots zijn op uw publicaties


   In de vijftiende eeuw werden voor het eerst boeken gedrukt in plaats van met de hand geschreven. Een revolutie! Vijf eeuwen lang gebeurde er nauwelijks iets tot eind twintigste eeuw de boekdrukkunst geconfronteerd werd met de meest ingrijpende verandering ooit: de digitalisering. Gedaan met het trage zetten van mooi gevormde letters, gedaan met het moeizame werk om foto's te nemen, om te zetten in film,... Voortaan kon alles! En wel nu, direct, meteen.

   En men deed ook 'alles'... nu, direct, meteen, de gekste, vreemdste dingen eerst. 'Dirty desktop publishing' was een feit. Iedereen kon nu een flyer, brochure in elkaar knutselen en op het net gooien. En een boek? Dat duurde alleen maar wat langer. Typografie? Nooit van gehoord. Bladspiegel? Waar dient dat voor?

   Maar omdat 'a thing of beauty...' keert gelukkig het tij. Traditie en vakmanschap zijn opnieuw belangrijk, ook in de grafische sector. Zorg en aandacht zelfs voor het kleinste detail, dat mag u van ons verwachten.

   Anno 2014 is de cirkel rond. Wij keren terug naar de essentie namelijk dat niet de vorm van een publicatie het belangrijkste is, wel de inhoud, de boodschap. En het publiceren, dat doen wij graag & gratis op ons 'publicatie-platform'.

   Wij willen trots zijn op uw publicaties.

   Marc-Pieter Devos


> Vond u wat u zocht op deze pagina? Indien niet, laat het ons weten. Dank. 
marc-pieter.devos@mdmedia.be 
mdmedia-projecten

klanten